Vineri, Ianuarie 19, 2018
Publicitate
Joi, 25 Februarie 2016 15:48

Quality Academy, la prima ediție. Sesiuni de instruire în domeniul calității din industria de automotive

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Exact Systems Romania în parteneriat cu TÜV AUSTRIA Romania organizează în Arad prima ediție  Quality Academy, eveniment ce are la activ mai multe ediții deja consacrate în Europa.

Din dorința de a fi mai mult decât furnizori de servicii pentru sectorul automotive, Exact Systems Romania, lider în domeniul controlului calității, și TÜV AUSTRIA Group, furnizor internațional de certificare și training, își propun să se implice activ în industrie, oferind un echilibru între teorie și practică.

Quality Academy va cuprinde două sesiuni de instruire specifică gratuite, dedicate managerilor și inginerilor de calitate din industria de automotive, evenimentul reprezentând o platformă de informare și schimb de experiență între participanți și lectori. Prima sesiune va avea loc în 18 martie iar cea de-a doua în 25 martie în incinta Hotelului Continental Forum Arad iar accesul se va face pe bază de invitație.

Fiecare sesiune va cuprinde două workshop-uri susținute de lectori diferiți, persoane de prestigiu din industrie, iar subiectele au fost alese ținand cont de cerințele și nevoile de instruire identificate în departamentele de calitate. Pentru aceasta la prima ediție vor fi invitate companiile de profil din județele din partea de vest a României: Arad, Timiș, Bihor, Hunedoara, Alba, Caraș-Severin și estimăm un număr de 80 participanți.

Doar investind în instruire și în dezvoltare personalizată pentru nevoile lor ne putem ajuta angajații să își valorifice atuurile și să atingă performanța.

 

Anca Vlad,

Manager Eveniment

Informații adiționale

  • Author: Admin
Citit 1763 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2016 16:10

Cine e online

Avem 4 vizitatori și nici un membru online